Tokatlı memurlardan Mehmetçiğe eylemli destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tokatlı memurlardan Mehmetçiğe eylemli destek
14 Şub 2018 / Çar 13:44
/ 49 Kez Okundu
| |

Tokat’ta Memur-Sen’e bağlı sendikalar gerçekleştirdikleri eylemle Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek verdi

Tokat’ta Memur-Sen’e bağlı sendikalar gerçekleştirdikleri eylemle Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek verdi.
Tokat’ta kent merkezinde bulunan Yeraltı Çarşısı üzerinde gerçekleştirilen eyleme Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleri katıldı. Sağlık-Sen Tokat Şube Başkanı Suat Mantar tarafından okunan basın açıklamasına katılan memurlar, harekatta görevli Mehmetçiğe olan desteklerini taktıkları asker şapkalarıyla gösterdi. ‘Türklerin ordusu, zalimlerin korkusu’, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları ve tekbirler eşliğinde yapılan basın açıklamasında Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlerin vatanın bekası ve selameti için Afrin’e ilerlediklerini söyledi. Başkan Suat Mantar: “Askerlerimiz, vatanımızın bekası ve selameti için Afrin’de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatını gerçekleştiriyoruz. Harekatın 26’ıncı günündeyiz. Beklemesinler diyerek cepheye koşan yiğitlerimizin kimi şehitlik makamınai kimi gazilik mertebesine ulaştı. Operasyonun başlangıcından bugüne kadar düğüne gidiyoruz diyen 31 yiğidimizi şehadete uğurladık” dedi. Yapılan basın açıklaması sonrasında okunan duada bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Yapılan açıklamaya destek için gelen memurlardan Aliye Kaçar Türk Milleti’nin var olduğu müddetçe elini uzatmadığı hiçbir mazlumun kalmayacağını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.