Topuk Yaylası’nda renk cümbüşü yaşanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Topuk Yaylası’nda renk cümbüşü yaşanıyor
25 Kas 2023 / Cmt 11:47
/ 3 Kez Okundu
| |

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı köyünde, sonbaharla birlikte renk cümbüşü oluşan Topuk Yaylası ve göleti doğa ile iç içe olmak isteyenleri ağırlıyor.

Düzce kent merkezine 38 kilometre uzaklıkta olan, rakımı bin 280 metre olan Topuk Yaylası, sonbaharın eşsiz güzelliklerini bir araya getirdi. Orman içinde göletle buluşan sarıçam, köknar, kayın, gürgen ağaçlarının görüntüsü ile birlikte farklı birçok kuş çeşidinden doğa konseri dinleyerek patika yollarda bisiklet, gölet ve çevresinde çadır kampı yapmak isteyenlerin uğrak noktası oldu. Topuk Yaylası ve göleti, dron ile görüntülendi. Yeşil çam ağaçlarının arasından çıkan diğer araçların sonbahar ile sarı, kırmızı ve kahverengi tonlarını alması ile mavi gölet ile buluşması tatilcileri cezbediyor. Temiz hava içerisinde göl etrafında yürüyüş ve spor yapanların da görüntülendiği yaylada, ayrıca balıkçılık da yapılabiliyor.

"ATV safari yaptık, çok eğlenceli geçti"
Arkadaşları ile birlikte ATV safari yapmak için Topuk Yaylası’na geldiklerini belirten Soner Kayahan, “Sonbahar gezintisi olarak buraya geldik. Burası sonbaharın vermiş olduğu etki ile beraber çok güzel. Renklerin her birinin ayrı ayrı canlanması ormanlardaki o doğal ortam gerçekten çok güzel. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederiz. Az önce burada ATV safari yaptık. Çok eğlenceli ve çok zevkli bir organizasyon oldu. Buraya gelindiği zaman tavsiye ederim. Burada bisiklet de kullanabiliyorsunuz safari ile doğanın direkt içerisinde oluyorsunuz. Çok doğal bir ortam” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.