Trabzonlu fotoğraf ve resim sanatçısı Selman Uzun sanat fuarında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Trabzonlu fotoğraf ve resim sanatçısı Selman Uzun sanat fuarında
10 Mar 2018 / Cmt 12:39
/ 54 Kez Okundu
| |

Trabzon’lu fotoğraf ve resim sanatçısı Selman Uzun, dünya çapında bir çok uluslararası sanat galerisinin de içinde olduğu Art Ankara 4

Trabzon’lu fotoğraf ve resim sanatçısı" href="/tag/ sanatcisi/"> sanatçısı Selman Uzun, dünya çapında bir çok uluslararası sanat galerisinin de içinde olduğu Art Ankara 4. Uluslararası Çağdaş Sanat fuarına yedi resim çalışmasını Ankara’lı sanat se verlere sunacak.
Selman Uzun, 15-18 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan 4. Çağdaş Sanat Fuarına 3. kez katılacak. Özel bir sanat galerisiyle yöneticisi olduğu yeni nesil ressamlar grubuyla fuara katılacak olan Selman Uzun, son dönem resimlerinde fotoğraf sanatında görülen Monochrome çizgisini son yıllarda tuvaline aktarıyor. Konu olarak geyik, kuşlar, balon, tel ve insan figürleriyle sanatçı hayvan katliamlarına vurgu yapacak.
Sanatçı Selman Uzun, son bir yıldır üzerinde durmuş olduğu bir diğer projesi ise Trabzon kuşlarını fotoğraflayıp tuvaline resimsel kendi üslubuyla aktarmak. Bunun amacının da gelecek kuşaklara nesli tükenen kuşları tanıtmak olduğunu belirten sanatçı, hayvan sevgisini insanlara aşılamak istediğini vurguladı.
Uzun bu zamana kadar Trabzon‘da 110 tür kuş fotoğrafladığını ve tür sayısını tamamladıktan sonra ulusal düzeyde sergi açacağını ifade etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.