TUDER öğrencileri AFAD ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TUDER öğrencileri AFAD ile bir araya geldi
03 Oca 2018 / Çar 10:31
/ 26 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER), "O Kahraman Benim" kampanyası kapsamında Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği ( TUDER), "O Kahraman Benim" kampanyası kapsamında Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum ( AFAD) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan ziyarette Tekirdağ AFAD Şube Müdürü A. Mehmet Çoşkun tarafından Öğrenc ilere AFAD’ın tanıtımı, görevleri, Tekirdağ ilinin afetselliği, yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilg ilendirmeler yapıldı.
Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, uluslararası öğrenc ilerden de gönüllülük esasına göre bir ekip oluşturarak eğitimler vermek istediklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti d ile getirdi.
Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Uluslararası Şehit Münir Alkan İmam Hatip Lisesinden Somali, Kosova, Suriye, Yunanistan (Batı Trakya), Afganistan, Makedonya, Bosna-Hersek, Arnavutluk’tan yaklaşık 25 uluslararası öğrenciyle beraber yapılan ziyarete, Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Sedat Sümbül ve TUDER Başkanı Rahim Celep de katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.