Tuğba Kuruyemiş 110. şubesini İzmir’de hizmete açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tuğba Kuruyemiş 110. şubesini İzmir’de hizmete açtı
26 Eki 2023 / Per 16:12
/ 3 Kez Okundu
| |

1980 yılında Aydın’da kurulan Tuğba Kuruyemiş, 110. şubesini İzmir’in Karşıyaka ilçesi Girne Bulvarı’nda hizmete açtı. Açılışa özel indirimler dolayısıyla mağazada uzun kuyruklar oluştu.

Aydın’da bir aile işletmesi olarak yaklaşık yarım asır önce hizmete başlayan Tuğba Kuruyemiş, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tuğba Kuruyemiş’in 110. şubesi de, İzmir’in Karşıyaka ilçesi Girne Bulvarı’nda hizmete açıldı.
Tuğba Kuruyemiş Bölge Müdürü Hasan Hüseyin Yörük’ün yanı sıra; yönetim kurulu üyeleri, işletme yöneticilerinin de hazır bulunduğu açılışta, kurdelenin çalışanlar tarafından kesilmesinin ardından vatandaşlar adeta mağazaya akın etti. Açılışa özel indirimler dolayısıyla mağazada uzun kuyruklar oluştu. Öte yandan firma, 110. şubenin açılışı nedeniyle tüm mağazalardaki üstün lezzet ödüllü ürünlerinde indirim yaptı.

“Cumhuriyet’in 100. yılını biz de 110’uncu mağazamızla kutluyoruz”
Kendi imalatları olan ürünleri müşterileriyle buluşturduklarını ifade eden Tuğba Kuruyemiş Bölge Müdürü Hasan Hüseyin Yörük, “43 yıldır siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bin 600 çalışanımız ve 110 mağazamızla, tamamen kendi imalatımız olan ürünleri siz değerli müşterilerimizin teveccühüne sunmaktayız. Kendi mühendislerimizle ürettiğimiz yerli ürünlerimizi, her geçen gün mağazalarımızda ürün yelpazesini artırarak sizlerin hizmetine sunuyoruz. Cumhuriyet’in 100. yılını biz de 110’uncu mağazamızla kutluyoruz. Bunun için de ayrıca gururluyuz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.