TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Başkan Çelik’i ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Başkan Çelik’i ziyaret etti
19 Mar 2018 / Pzt 14:21
/ 81 Kez Okundu
| |

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ederek bir süre görüştüler

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) Genel Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı İsmail Emanet ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyarette insana yatırım konusu ele alındı.
Büyükşehir Belediye Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı Mustafa Çelik, TÜGVA’nın ziyareti esnasında daha önce de sık sık dile getirdiği insana yatırım konusuna değindi. Alt ve üstyapı yatırımlarının yanında insana yatırım üzerinde de hassasiyetle durduklarını dile getiren Başkan Çelik, insana yatırımı diğer tüm yatırımlardan daha çok önemsediklerini söyledi. Başkan Çelik, “Eğer siz insanı mutlu edemiyorsanız, geleceğini manevi olarak garanti altına alamıyorsanız yaptığınız diğer işler boşa gider” dedi.
TÜGVA Genel Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı İsmail Emanet de belediyelerin insana yönelik yatırımlarının güzel örnekler olduğunu dile getirdi. Şehirlerle birlikte insanlarında ihya edilmesi gerektiğini ifade eden Emanet, “Rabbim gayretlerinizi artırsın ve yardımcınız olsun. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Hepimiz de bu zor dönemde üstümüze düşen sorumluluğu en iyi şekilde taşımamız lazım” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.