TÜGVA’dan bir avuç fındık bir avuç dua kampanyası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TÜGVA’dan bir avuç fındık bir avuç dua kampanyası
12 Mar 2018 / Pzt 15:11
/ 49 Kez Okundu
| |

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi tarafından başlatılan ‘Bir avuç fındık bir dua’ isimli proje ile Afrin’de görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları için fındık ve öğrencilerin yazdıkları mektuplar toplandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi tarafından başlatılan ‘Bir avuç" href="/tag/avuc/"> avuç fındık bir" href="/tag/ bir/"> bir dua’ isimli proje ile Afrin’de görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları için fındık ve öğrencilerin yazdıkları mektuplar toplandı. Kampanyanın tamamlanması ile Düzce Valiliğinde kampanya hakkında bilgiler verildi.
Düzce Valiliği, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVA’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında “Bir avuç" href="/tag/avuc/"> avuç fındık bir" href="/tag/ bir/"> bir dua” adı altında Afrin’de operasyon gerçekleştiren TSK’ne destek olmak için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Düzce’de eğitim-öğretim yapan ilk ve orta dereceli okullardaki öğrenciler evlerinde kendi kırdıkları fındıkları yine kendileri kavurarak yazdıkları bir" href="/tag/ bir/"> birer satırlık dualar ile bir" href="/tag/ bir/"> birlikte poşetlere koydu. Proje kapsamında öğenciler 80 kolilik destek paketi hazırladı.
Kampanyanın sona ermesi ile bir" href="/tag/ bir/"> birlikte Düzce Valiliğinde Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, TÜGVA Düzce Şubesi Başkanı İsa Yazıcı ve öğrencilerin katıldığı bir" href="/tag/ bir/"> bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı toplantıda yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimize ve TÜGVA’nın yönetim kurulu üyelerine böyle bir" href="/tag/ bir/"> bir kampanya yaptıkları için teşekkür ederim. Milletimizin bir" href="/tag/ bir/"> birlik ve berberlik içerisinde olduğunu görmek bize daha çok güç veriyor” derken, TÜGVA Düzce Şubesi Başkanı İsa Yazıcı ise yaptığı açıklamada, “Kampanya kapsamında katılımcılardan fındık satın almalarını istemedik. Sadece evlerinde Düzce’nin yöresel ürünlerinden olan fındıkları kendilerinin kırmasını, kavurmasını ve paketlemesini istedik. Bu sayede yaklaşık 80 koli destek malzemesi topladık. Öncelikle desteklerinden dolayı Düzce Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm okullarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.