TÜGVA’lı gençlerden üniversite öğrencilerine destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TÜGVA’lı gençlerden üniversite öğrencilerine destek
23 Mar 2018 / Cum 14:27
/ 192 Kez Okundu
| |

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu Üniversitesi teşkilatı üyeleri, yaptıkları basın açıklaması ile Boğaziçi Üniversitesinde saldırıya uğrayan öğrencilere destek çıktı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu Üniversitesi teşkilatı üyeleri, yaptıkları basın açıklaması ile Boğaziçi Üniversitesinde saldırıya uğrayan öğrencilere destek çıktı.
Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Meydan Camisi yanında cuma namazı sonrası bir araya gelen grup, açtıkları pankart ile Boğaziçi Üniversitesinde saldırıya uğrayan arkadaşlarının yanında olduklarını gösterdiler.
Burada grup adına açıklama yapan TÜGVA Ordu Üniversitesi Teşkilatı üyesi Burhan Yardibi, Zeytin Dalı operasyonunun tüm Türkiye’de coşku ile kutlandığını hatırlattı. Yardibi, Boğaziçi Üniversitesinde de tatlı ikram ederek kutlama yapan arkadaşlarının saldırıya uğradığını belirterek, “Tarihi, nice şan ve şerefle dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu’nun, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında elde ettiği bu zafer, milletimizce bir bayram olarak kabul edilmiş ve ülkemizin her yerinde kurbanlar kesilerek, tatlılar ikram edilerek, şükür secdelerine gidilerek kutlanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri de geçtiğimiz, pazartesi günü ülkemizin her köşesinde olduğu gibi bu zaferi üniversitelerinde tatlı ikram ederek kutlamak istemişlerdir. Bu esnada, terör seviciler tekrardan sahneye çıkarak bu şanlı zafere gölge düşürebilme rüyası ile kardeşlerimizin standına saldırmışlardır. Türkiye gençliği, ordusunun nice vatan evlatlarını şehit vermek sureti ile sahada elde ettiği zaferleri, üniversitelerde müdafaa etmekten bir an dahi geri durmayacaktır. Ordumuzun nice zorluklarla sürdürdüğü bu şanlı harekatın üzerimize yüklediği misyonun farkındayız. Nasıl ki ordumuz Afrin’de küresel emperyalistlere karşı cephe cephe mücadele ediyorsa, bizler de amfilerde, dersliklerde, atölyelerde, laboratuvarlarda, ilim sahalarında mücadele etmekten asla geri durmayacağız” dedi.
Cami cemaatinin de destek verdiği grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.