Tulumtaşlı çiftçilerden Afrin’e destek konvoyu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tulumtaşlı çiftçilerden Afrin’e destek konvoyu
16 Mar 2018 / Cum 15:47
/ 62 Kez Okundu
| |

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ’’ 15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberlik içerisindeysek bugün de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisindeyiz’’ dedi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ’’ 15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberlik içerisindeysek bugün de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisindeyiz’’ dedi.
Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla Tulumtaş çiftçileri tarafından düzenlenen program Kur’an tilaveti, mevlid-i şerif’in okunmasıyla başladı. Programda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ’’ Ruhen Afrin’deyiz ama bedenen buradayız. Biz halk olarak her zaman askerimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olan bir milletiz. Bu program, biz aslında Afrin’deyiz demek için Gölbaşı’ndaki, Etimesguttaki çiftçilerimizin yapmış olduğu bir program. 15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberlik içerisindeysek bugün de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu belirtiyoruz. Mücadele eden bütün kardeşlerimize Allah’tan yardım diliyorum’’ şeklinde konuştu.
Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ise, ’’ Burada çok güzel bir kalabalık, çok güzel bir ruh var. Türk insanının inancı, feraseti her zaman çok yüksek oldu. Bundan sonra da bu birlik ve beraberlik hiçbir zaman bozulmayacak. Ülkemizin içinde ve dışında her türlü terör örgütüne karşı oluşturulacak her türlü mücadelede askerimizin, polisimizin ve tüm resmi güçlerimizin yanında olduğumuzu mesajını vermek amacıyla, Tulumtaş mahallesinde böyle bir organizasyon düşünüldü. Çiftçilerimiz de, insanımız da ruh olarak, dua olarak, inanç olarak birlikteler. Tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyoruz, yaşayan gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından gerçekleşen kurban kesiminden sonra traktör konvoyu yapılarak program sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.