Turan’dan gazi evine ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turan’dan gazi evine ziyaret
04 Şub 2018 / Paz 16:44
/ 46 Kez Okundu
| |

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Kadir Yaman’ı baba ocağında ziyaret etti

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Kadir Yaman’ı baba ocağında ziyaret etti.
Bitlis’in Hizan ilçesinde geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon esnasında çığ düşmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu ve 12 asker yaralanmıştı. Yaralanan askerlerden birisi olan 3 çocuk babası Uzman Çavuş Kadir Yaman’ı baba ocağında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ziyaret etti.
Yaman’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Turan, “Kadir kardeşimizin durumunu ilk öğrendiğimiz andan itibaren takip ediyoruz. Durumu hakkında bilgi almak için ilk günden itibaren yetkililerimizle irtibat halindeyiz. Kendisinin talihsiz olayda sağ kurtulması bizim için mutluluk verici. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşacak. Rabbim bu vatan için mücadele eden, göğsünü siper eden tüm askerlerimizi korusun. Şu anda Afrin’de bayrağımız için mücadele eden tüm mehmetçiklerimizin sağsalim dönmesini nasip etsin” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.