Türel’den Muratpaşa’ya " Cumhuriyet Meydanı" cevabı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
29 Eyl 2017 / Cum 15:50
/ 31 Kez Okundu
| |

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile ilgili yaptığı açıklamaya yine yazılı bir açıklamayla cevap verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile ilgili yaptığı açıklamaya yine yazılı bir açıklamayla cevap verdi.
Cumhuriyet Bayramının bütün milletin bayramı olduğunu ve hiç bir kesime, hiç bir siyasi partiye mal edilemeyeceğini , siyasi ayrışma vasıtası haline getirilemeyeceğini ifade eden Menderes Türel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda 100 bin kişinin katıldığı konserle kutlandığı hatırlattı. Cumhuriyet Bayramı’nı da yine Cumhuriyet Meydanı’nda en görkemli şekilde kutlanacağını ilan ettiğini söyleyen Menderes Türel, " Cumhuriyet Meydanı’nı adına yakışır bir büyüklüğe ve güzelliğe kavuşturan Belediye Başkanı olarak Cumhuriyet Bayramı’nı ve Cumhuriyet Meydanı’nın Antalyalıları ayrıştırıcı değil, birleştirici olmasını savunmamdan ve bayramın en görkemli biçimde kutlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu gayretten kimse gocunmamalı, iyi niyetimizi suistimal etmemelidir. * dedi.
29 Ekim’de Tophane Parkının resmi açılışı yapılacak
29 Ekim’de Tophane Parkı’nın resmi açılışını yaparak Cumhuriyet Bayramını tüm Antalyalılarla birlikte kutlayacaklarının altını çizen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel , Cumhuriyet Meydanının milletin meydanı , Antalya halkının meydanı olduğunu söyledi. Türel açıklamasında şöyle dedi: " Bütün siyasi partiler ve belediyeler olarak Cumhuriyet Bayramımızı milletin meydanında birlikte kutlamalıyız. Kutlama programını bütün belediyelerimizle birlikte yaparız ve bütün Antalya dört bir koldan gelerek tek vücut halinde büyük milli bayramını kutlar. Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden milletimizin bölünmesine asla razı gelmeyeceğimizi sürekli olarak dile getiren bir kişiyim ve bu tartışmaları Cumhuriyet Bayramı’na gölge düşürecek tartışmalar olarak görüyorum. Antalya’daki bütün belediye başkanlarımızı parti farkı gözetmeksizin 29 Ekim’de Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya davet ediyorum. Nitekim Başkan Uysal’a da bu bayramı birlikte kutlamak teklifimizi doğrudan ilettim. Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Bayramımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak bunun gereğini yapıyoruz ve bütün Antalyalıları Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’na Milletin Meydanına davet ediyoruz. "





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.