Turgutlu Belediyesi’den vatandaşlara aşure ikramı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turgutlu Belediyesi’den vatandaşlara aşure ikramı
03 Eki 2017 / Sal 17:52
/ 10 Kez Okundu
| |

Turgutlu Belediyesi geleneksel aşure günleri kapsamında Irlamaz, Çatalköprü ile Güney Mahallesi sakinlerine aşure ikramında bulundu

Turgutlu Belediyesi geleneksel aşure günleri kapsamında Irlamaz, Çatalköprü ile Güney Mahallesi sakinlerine aşure ikramında bulundu.
İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Aşevi ve Hayır Merkezi’nce hazırlanan aşure, ilk olarak Irlamaz Mahallesi’nde vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımlarını İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Ali Yalım, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mümin Yürek gerçekleştirdi. Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman’ın da katıldığı aşure ile ağızlar tatlanırken, vatandaşlar aşure ikramı için Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür etti. Daha sonra Çatalköprü Mahallesi ile Güney Mahallesi’nde de vatandaşlara ve öğrencilere aşure dağıtıldı. Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk ve Güney Mahalle Muhtarı Musa Günel’in de katıldığı aşure dağıtımlarında Muharrem ayı vesilesiyle böyle bir hayırda bulunan Turgutlu Belediyesi Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri, bu geleneğin her yıl devam etmesi temennisinde bulundular. Turgutlu Belediyesi’nin geleneksel aşure ikramları 5 Ekim Perşembe günü Akçapınar, Yeniköy ve Çıkrıkçı Mahalleleri’nde devam edecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.