Turgutlu, vefat eden polisin ailesi için seferber oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turgutlu, vefat eden polisin ailesi için seferber oluyor
08 Mar 2018 / Per 15:58
/ 97 Kez Okundu
| |

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kendini kazara vurarak yaşamını yitiren Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Koçak’ın ailesine destek olmak amacıyla, Turgutlu Kaymakamlığı öncülüğünde yardım kampanyası başlatıldı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kendini kazara vurarak yaşamını yitiren Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Koçak’ın ailesine destek olmak amacıyla, Turgutlu Kaymakamlığı öncülüğünde yardım kampanyası başlatıldı.
Turgutlu’da 24 Ağustos 2017 tarihinde şahsi tabancasının ateş alması sonucu hayatını kayb eden 35 yaşındaki polis memuru Ahmet Koçak’ın ailesine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya için kaymakamlık binasında toplantı gerçekleştirildi. Toplantı öncesi bilgi veren Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, "Bu yardım kampanyasında emniyet mensubu arkadaşlarımızın büyük faydasını, kasabalıların da himayesini gördük. Allah’a şükür şu anda bir miktar topladık, değerli ailesine ve çocuklar bir ev almak istiyoruz. Rahmetli polis memurumuz, çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Herkes üzerine düşeni yapıyor. Değerli ailesi ve evlatları bize emanettir" dedi.
Toplantıya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Turgutlu Müftüsü Nizamettin Doğan ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Faruk Aydın katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.