Türk kadını konuşkanlıkları ile de dünyada ilk sırada yer aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türk kadını konuşkanlıkları ile de dünyada ilk sırada yer aldı
07 Mar 2018 / Çar 11:53
/ 36 Kez Okundu
| |

Özel bir kurum tarafından, yapılan Kadınlar Günü araştırmaları kapsamında dünya kadınlarının özellikleri incelenip araştırıldı

Özel bir kurum tarafından, yapılan Kadınlar Günü araştırmaları kapsamında dünya kadınlarının özellikleri incelenip araştırıldı. Yapılan çalışmalarda Türk Kadı’nın dünyanın en çok konuşan kadını olduğu belirtildi.
Dünya genelin de faaliyetlerini sürdüren özel bir kurum tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir araştırma gerçekleştirdi. Dünyanın farklı ülkelerin deki kadınların uygulama üzerin den gön derdikleri mesaj sayısını karşılaştıran araştırma Türk kadınlarının ilişk iler deki davranışlarına ilişkin ilginç sonuçlara ulaştı.
Yapılan araştırmalarda Türk kadınları en konuşkanlar listesine ilk sırada yer alırken Türk kadınlarını ise sırasıyla Hintli ve Arjantinl iler takip etti. İlk beşe girenler arasında İspanyol ve Brezilyalı kadınlar da bulunuyor. Liste sırasıyla İtalya, Fransa, Singapur, Kanada, İngiltere, Amerika, İsveç, Danimarka ve Norveç diye takip ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.