Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Tem, 2021 / Per 07:37
/ 123 Kez Okundu
| |

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, “15 Temmuz, karanlıktan aydınlığa çıkarken öznesi millet olan demokrasinin kazandığı gündür” ifadelerine yer verdi.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin 5 yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Eroğlu mesajında, “Büyük Türk milletinin kendi kaderini kendisinin belirleme iradesinin bir tecellisi olarak 15 Temmuz; vatanını, milletini, namusunu, istiklalini ve istikbalini korumak ve kurtarmak için ölümü göze alan kahramanların bu hain saldırıya karşı destan yazdığı bir sivil direniş olarak anılacaktır. 15 Temmuz, karanlıktan aydınlığa çıkarken öznesi millet olan demokrasinin kazandığı gündür. Milletimizin özgürlüğüne, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainler, dün olduğu gibi her zaman yenilmeye mahkûmdurlar. Bu aziz millete kimler hainlik ederse bilinsin ki sonları hep hüsran olmuştur. 15 Temmuz 2016 hain darbe teşebbüsünde bulunanlar bunun son örneğidir. Dün FETO, yarın başka bir bedhah. Arkalarına kimleri alırlarsa alsınlar, hangi gücün piyonu olurlarsa olsunlar bu milleti yıkamayacaklar ve asla yenemeyeceklerdir.
15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunanları lanetliyor, 15 Temmuz, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısı ile meslektaşımız Veteriner Hekim Dr. Ramazan Konuş ve tüm şehitlerimize Allah’ta rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.