Türkav Başkanı Babar’dan Türk Tabipler Birliği açıklamasına tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkav Başkanı Babar’dan Türk Tabipler Birliği açıklamasına tepki
25 Oca 2018 / Per 13:38
/ 38 Kez Okundu
| |

Türkav Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Babar, Türk Tabipler Birliğinin “Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlıklı açıklamasına sert tepki gösterdi

Türkav" href="/tag/turkav/"> Türkav Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Babar, Türk Tabipler Birliğinin “Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlıklı açıklamasına sert tepki gösterdi.
Başkan Babar, “Başında Türk olan ancak Türklük şuurunu ve milli birlik ruhunu asla kabullenmeyen bir yapının yöneticilerini nefretle kınıyorum” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Devletini hasta etmeye çalışan her türlü illegal yapının karşısında olduklarını vurgulayan Türkav" href="/tag/turkav/"> Türkav Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Babar, “Söz konusu vatan olunca sürekli nefret ve şiddet dilini kullanan bu yapının kuyruğunun hangi terör örgütü dış mihrakların ellerinde olduğunu merak ediyoruz.
Vatan sevgisinden yoksun, dengsiz beyanatı verenlerin Türk kelimesinin geçtiği birlikten derhal azl edilmeleri gerekmektedir.
Bu beyanatı verenler toplumu hasta etmektedirler. Bu yüce Türk milletinin her ferdi sınırlarımıza yapılan hayin saldırıların bilince varmış, yedisinden yetmişe karşılıksız sevdikleri vatanları adına şahadet şerbeti içmek için savaşmaya hazır olduklarını beyan etmişlerdir.
Türkav" href="/tag/turkav/"> Türkav olarak bizim ay yıldıza ve dolayısıyla her metre karesi şehit kanıyla sulanmış ülkemize sözümüz var. Bu tür verilen beyanları kim yaparsa yapsın aynı sertlikle cevap vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
İsimlerinin önünde Türk olan, ancak terör sevici yöneticileri olan Türk Tabipler Birliği ve buna benzer yapıların kapatılmaları veya yöneticileri değiştirilerek tamamen milli yöneticilerinin getirilmesi gerekmektedir. Bu yapıların içerisinde vatanını bayrdağını canından çok kardeşlerimiz bulunmaktadır bunları tenzih ederek derhal tepkilerini koyup istifa etmelidirler. Türk kelimesi herhalde bu terör sevicilere ağır gelmiştir. Siz isteseniz de istemezseniz de ya Afrin yıkılacak ya teröristler yakılacak, bundan dönüş yok. Biz Türkav" href="/tag/turkav/"> Türkav olarak, bu ülkeyi hasta etmeye çalışan her türlü illegal yapının karşısındayız” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.