Türkiye teknoloji buluşmaları 22 şubat’ta Gaziantep’te gerçekleşecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye teknoloji buluşmaları 22 şubat’ta Gaziantep’te gerçekleşecek
20 Şub 2018 / Sal 14:04
/ 150 Kez Okundu
| |

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde, 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 09:30da, ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’ gerçekleştirilecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde, 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 09:30da, ‘ Türkiye Teknoloji Buluşmaları’ gerçekleştirilecek.
Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Kültür Merkezi‘nde gerçekleşecek program açılış konuşmalarıyla başlayacak ve panellerle devam edecek.
Türkiye’ye teknoloji, dijital pazarlama, dijital dönüşüm, e-ticaret, e-ihracat gibi konularında insanları aydınlatmak; Anadolu’nun potansiyelinin dünyayla buluşmasını sağlamaya yardımcı olmak için 4 yıl önce yola çıkan Teknoloji Buluşmalarının 57. durağı Gaziantep olacak.
KOBİ’lerin dijitalleşen yeni dünya düzenini fark etmesini ve dünyaya açılmasını sağlayan Teknoloji Buluşmalarının Gaziantep’teki ana teması “dijitalleşme ve e-ihracat”. Alanında yıllarca Dijital dönüşümün ne olduğu, e-ihracatın nasıl yapılacağı, işletmelerin mevcut ticari hayatlarının e-ihracat sistemine nasıl dönüşmesi gerektiği gibi konuların işleneceği oturumlar saat 17.00’ye kadar sürecek.
Teknoloji Buluşmalarında, Endüstride Yeni Ufuklar oturumunda Endüstri 4.0 konuları, Dijital Güvenlik oturumunda ise dijital güvenliğin önemine ve yöntemlerine değinilecek. Aynı zamanda, konuşma yapacak alanında ünlü isimler, ülkemizin e-ticaret verilerini en güncel haliyle açıklayacak.
Dijital dünyanın ve e-ihracatın önemli oyuncularının somut deneyimleri üzerine konuşmalara sahne olacak Teknoloji Buluşmalarına katılım tamamen ücretsiz şekilde sağlanabilecek, detaylar ve kayıt için www. teknolojibulusmalari.com web adresi ziyaret edilebilecek.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.