Turuncu cafede eğlence de var bilgi de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turuncu cafede eğlence de var bilgi de
02 Ara 2017 / Cmt 11:43
/ 36 Kez Okundu
| |

Eğitim seminerleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kadınları buluşturan Keçiören Belediyesi’ne bağlı Turuncu Cafenin Kasım ayı ajandası dolu dolu geçti

Eğitim seminerleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kadınları buluşturan Keçiören Belediyesi’ne bağlı Turuncu Cafenin Kasım ayı ajandası dolu dolu geçti.
Osmangazi Mahallesin de" href="/tag/ de/"> de faaliyetlerini sürdüren Turuncu Cafe de" href="/tag/ de/"> de bir araya gelen kadınlar, pek çok konuda yeni bilgiler öğrenirken de" href="/tag/ de/"> deneyimlerini de" href="/tag/ de/"> de paylaşma imkanı buluyorlar. Kasım ayı etkinlikleri hayli yoğun geçen Turuncu Cafe de" href="/tag/ de/"> de kadınlar Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini gelecek nesillere aktarmak için paylaşım atölyesin de" href="/tag/ de/"> de buluştular. Farklı lezzetleri tatma imkanı bulan kadınlar, kurabiye tasarım atölyesin de" href="/tag/ de/"> de de" href="/tag/ de/"> de keyifli anlar yaşadılar.
Her ay de" href="/tag/ de/"> devam e de" href="/tag/ de/"> den drama atölyesin de" href="/tag/ de/"> de ise her yaştan kadın bir araya gelerek drama yapma, drama yoluyla yeteneklerini fark edip, kendini ifa de" href="/tag/ de/"> de etme fırsatı buldu. Sosyal Hizmet Uzmanı Zehra Turan “Problem Çözme Becerileri”, Klinik Psikolog Muradiye Erol ise “Kadına Yönelik Şid de" href="/tag/ de/"> det” konularında söyleşiler düzenleyerek kadınları bilinçlendirdi. Sağlığımızın korunması, bilinçli antibiyotik kullanımı ve kış hastalıkları konusunda eğitim veren Uzman Doktor Güledal Boztaş ise yaklaşan kış öncesi uyarılarıyla a de" href="/tag/ de/"> deta sağlık de" href="/tag/ de/"> dersi verdi. Kültür gezilerin de" href="/tag/ de/"> de ise durak Nallıhan’dı. Nallıhan Kuş Cenneti, Taptuk Emre Dergahı, Nallıhan’ın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret e de" href="/tag/ de/"> den kadınlar yeni yerler görmenin heyecanı ve mutluluğunu da yaşadılar.
Kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler ve söyleşilere her ay yenilenen programlarla de" href="/tag/ de/"> devam e de" href="/tag/ de/"> deceklerini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise "Kadının toplumdaki yeri güçlendikçe, toplum daha da gelişecek, de" href="/tag/ de/"> değişecektir. Ayakları üzerin de" href="/tag/ de/"> de durarak kendine güvenen, sorumluluk alan “güçlü kadınlar”la toplumun ve ailenin daha refah için de" href="/tag/ de/"> de yaşayacağı tartışmasız bir gerçek... Bizler de" href="/tag/ de/"> de kadının güçlenmesi ve hayatın her alanında de" href="/tag/ de/"> desteklenmesi için çalışmalar yapıyor ve kadının toplumun diğer yarısı olduğunu vurguluyoruz. Ayrıca kadına yönelik şid de" href="/tag/ de/"> dete karşı farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları yürütüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın de" href="/tag/ de/"> dediği gibi Kadına şid de" href="/tag/ de/"> det, insanlığa ihanettir" ifa de" href="/tag/ de/"> delerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.