Uluçay’dan Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi müjdesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uluçay’dan Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi müjdesi
26 Şub 2024 / Pzt 14:52
/ 0 Kez Okundu
| |

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Engelleri Aşıyoruz’ programı çerçevesinde engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Burada engelli vatandaşlara yönelik projelerinden bahseden Uluçay, Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projesinin yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

Uluçay ‘Engelleri Aşıyoruz’ programında engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Programda Uluçay’a Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.
Engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek olan projelerinden bahseden Uluçay, “Geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş projelerimiz arasında yer alan Engelsiz Parkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi’nden bahsettik. Sizlere müjde vermek istiyorum Türkiye’de ilk defa Afyonkarahisar’da yapılacak olan bu projemizi Bakanımız yatırım programına aldılar. Yakın tarihte ihaleye çıkacak. Bu projemizle sizler içerisinde yeşil alanları bulunan çok fonksiyonlu engelsiz yaşam merkezinden ücretsiz servis imkanlıyla hizmet alacaksınız. Merkezimiz içerisinde engelsiz üretim atölyesi, engelsiz spor salonları, engelsiz park, kafeterya, sosyal alanlar ve eğitim sınıfları yer alacak. Sizler için gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alan ‘Otizm Umut Atölyesi’ ve ‘Engelli Araç Bakım ve Tamir Atölyesi’ projelerimizi hayata geçireceğiz. Yapacağımız her bir proje siz engelli kardeşlerimize değer. Sizlere hizmet için çalışmaya gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.