Umre’den dönen öğrenciler Vali Şentürk’ü ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Umre’den dönen öğrenciler Vali Şentürk’ü ziyaret etti
05 Şub 2018 / Pzt 16:18
/ 23 Kez Okundu
| |

Valilik tarafından, Kutlu Doğum Haftası ve Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek Umre ile ödüllendirilen öğrenciler, Umre dönüşlerinde Vali Necati Şentürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu

Valilik tarafından, Kutlu Doğum Haftası ve Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek Umre ile ödüllendirilen öğrenciler, Umre dönüşlerinde Vali Necati Şentürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Necati Şentürk, öğrencilerin derslerine engel olmamak için onları yarıyıl tatilinde Umre’ye gönderdiklerini söyledi.
Öğrencilerin kutsal topraklarda ibadet etme, dua etme ve namaz kılma fırsatı bulduklarını belirten Vali Şentürk, “Kutlu Doğum Haftası ve Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz, öğretmen, din görevlileri ve velilerden oluşan 48 kişilik bir kafileyi Valilik olarak 11 günlüğüne Umre’ye yolcu etmiştik. Orada bizlere, memleketimizin birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü için dua ettiler. Hz. Muhammed’in diyarı mübarek topraklarda huzur buldular. Umarım öğrencilerimiz yeni başarılar elde ederek o topraklara bir daha gitme imkanı bulurlar” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.