Uşak’ta çevik kuvvetten aslını aratmayacak tatbikat

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uşak’ta çevik kuvvetten aslını aratmayacak tatbikat
14 Mar 2018 / Çar 13:51
/ 52 Kez Okundu
| |

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekibi ve onlara destek veren polisler aslını aratamayacak bir tatbikatla toplumsal olaylara nasıl müdahale edileceğini gösterdi

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekibi ve onlara destek veren polisler aslını aratamayacak bir tatbikatla toplumsal olaylara nasıl müdahale edileceğini gösterdi.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen tatbikata ilk önce Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder katıldı, ardından Uşak Valisi Salim Demir’in alana gelmesiyle tatbikat başladı . Çevik Kuvvetin olaylarda alacağı tertiplerin gösterilmesine müteakip siviller taşlı sopalı direnişe geçti. Başarılı bir şekilde canlandırılan tatbikatta aksiyon sahnelerini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Uşak Çevik Kuvvet kendisine saldıran sivilleri başarıyla etkisiz hale getirerek güven verdi.
Tatbikat sonrasında polisleri tebrik eden Vali Demir, toplumsal olaylara müdahale eğitimi kapsamında aslını aratmayan bir tatbikatın gerçekleştirildiğini söyledi. Demir; "Hem toplumsal olayı oluşturanlar hem bu olayı önlemeye çalışanların karşılıklı icra etmiş oldukları bu tatbikat faaliyeti yararlı bir neticeyle sonuçlandı. İsteriz ki illerimizde hiçbir zaman böyle olaylar olmasın ancak bunu temenni etmekle polis görevini yapmış olamaz. Onun için bu olaylar olmadan önce ekiplerimizin toplumsal olaylara müdahale eğitimini ciddi şekilde almış olarak hazırlanması gerekiyor. Bugün de bunu icra ettik. Bundan sonra da yine eğitimlerimiz devam edecek. Bu kapsamda tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, emniyetimiz çalışmalarına devam edecektir" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.