Usta sanatçılardan Efeler’de unutulmaz performans

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Usta sanatçılardan Efeler’de unutulmaz performans
24 Eki 2023 / Sal 13:27
/ 3 Kez Okundu
| |

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, kentin kültürel mirasına katkı sunmak ve sanatsal potansiyelini ileriye taşımak amacıyla düzenlediği Altan Erkekli Film Günleri çerçevesinde bir de tiyatro oyunu sergilendi. Usta oyuncular Altan Erkekli ve Veysel Diker, Efeler için sahneye çıktı.


Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen kentin ilk filmi festivali Altan Erkekli Film Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Milli yas nedeniyle verilen aranın ardından tekrar başlayan festival kapsamında film günlerine adı verilen duayen sanatçı Altan Erkekli ve festivalin ana filmi Efelerin Efesi’nin yapımcısı, senaristi ve yönetmeni usta oyuncu Veysel Diker, Pınarbaşı Mesire Alanı’nda Efelerli sanatseverlerle bir araya geldi.

’Şifa Niyetine’ isimli 2 perdelik oyunda performanslarıyla damga vuran 2 usta seyircilere keyifli bir akşam yaşattı. Başkan Atay’ın eşi Güneş Atay ile birlikte takip ettiği etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Usta oyuncular seslendirdikleri türküler büyük alkış aldı. Unutulmaz gecenin finalinde sahneye çıkan Başkan Atay, Erkekli ve Diker’e teşekkür edip çiçek takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.