Uysal, bale okulu öğrencilerini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uysal, bale okulu öğrencilerini ağırladı
24 Oca 2018 / Çar 11:45
/ 22 Kez Okundu
| |

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rusya’da katıldıkları şampiyonada farklı kategorilerde birincilik ve üçüncülük ödülleri kazanan bale okulu öğrencilerini ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rusya’da katıldıkları şampiyonada farklı kategorilerde birincilik ve üçüncülük ödülleri kazanan bale okulu öğrencilerini ağırladı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın her Çarşamba gerçekleştirdiği Randevusuz Görüşme saatleri devam ediyor.
Belediye fuayesinde yer alan Turunç Masa’da mesaiye başlayan Başkan Uysal, bu hafta Rusya’da 80 bale okulunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada finallere çıkma başarısı gösteren ve farklı kategorilerde birincilik ve üçüncülük ödülleri kazanan Maria Yılmaz Bale Okulu öğrencilerini ağırladı. Okulun kurucusu Maria Yılmaz ve öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Başkan Uysal, “Muratpaşa’mızda sanatın ve sporun ayrılmaz bir parçası haline gelmesi için çalışıyoruz. Özellikle çocuklarımızın bu şekilde yetişmeleri için elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyuyoruz” diye konuştu. Ancak bu çabanın okulda muhakkak desteklenmesi gerektiğini dile getiren Ümit Uysal, “Tiyatro ve bale eğitimleri ilkokul düzeyinde başladıktan sonra seçmeli ders olarak eğitim programlarında yer alması gerekir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.