Vali Ahmet Hamdi Nayir: Halka hizmet etmek için varız, devlet bize onun için maaş veriyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Ahmet Hamdi Nayir: Halka hizmet etmek için varız, devlet bize onun için maaş veriyor
28 Ara 2017 / Per 11:34
/ 64 Kez Okundu
| |

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Geven ve Andız mahallerini ziyaret edip, muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgiler aldı, halkın isteklerini dinledi

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Geven ve Andız mahallerini ziyaret edip, muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgiler aldı, halkın isteklerini dinledi.
Devletin tüm kapılarının vatandaşa açık olduğunu dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Çekinmeden gelip istek ve sorunlarınızı paylaşabilmelisiniz” dedi.
Tek gayelerinin hizmet olduğuna dikkat çeken Vali Nayir, “Devlet olarak hem yerel yönetim, hem de merkezi yönetim olarak emniyet, asayişinizden, altyapınıza kadar, eğitim, öğretiminizden, sağlığa kadar değişik konularda faaliyet gösteren birçok personelle çalışıyoruz. Devlet hangi işleri bize emanet etmişse sizler için" href="/tag/icin/"> için onları yapma gayreti içerisindeyiz. Tek gayemiz ihtiyaçlarınızı yerine getirmek. Bize ait işleriniz olduğunda çekinmeden gelebilirsiniz, hepimizin kapısı sizlere açık. Bizler size hizmet etmek için" href="/tag/icin/"> için varız, devlet bize onun için" href="/tag/icin/"> için maaş veriyor” diye konuştu.
Telefon dolandırıcılarına karşı da vatandaşı uyaran ve dikkatli olmalarını isteyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Telefonlarla arayıp dolandırıcılık yapanlar var. Devlet hiçbir zaman telefonla arayıp, kimseden para istemez, arayıp şuraya para yatır demez. Gelip kapınızı çalıp, ‘valilikten size para getirdik’ diyenlere de inanmayın. Eğer yardıma muhtaç insanımız varsa Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza müracaat edecek. Biz kimseye elden para yardımı dağıtmıyoruz. İhtiyaç varsa gıda yardımı yapılacaksa kolilerle teslim ediliyor ya da kömür yardımı yapılıyor. Kimseye güvenmeyin ki zorla kazandığınız parayı kolaylıkla elinizden almasınlar” diye konuştu. (EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.