Vali Ahmet Hamdi Nayir: Her sanatçı, mutlaka bir sanatçı adayının elinden tutmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Ahmet Hamdi Nayir: Her sanatçı, mutlaka bir sanatçı adayının elinden tutmalı
28 Şub 2018 / Çar 10:41
/ 105 Kez Okundu
| |

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya’nın Türkiye’de ve dünyada tanınması için Kütahyalılar’ın sahip olunan değerlerin farkında olması gerektiğini ifade etti

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya’nın Türkiye’de ve dünyada tanınması için Kütahyalılar’ın sahip olunan değerlerin farkında olması gerektiğini ifade etti.
KÜTAV’ın düzenlediği ödül töreni etkinliğinde konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Tanıtım, her grubun, her hükümetin, her ilin, ilçenin, kuruluşun gündeminde olan konudur. Herkes bundan biraz dert yanar. Ülke olarak baktığımızda ülkemizi iyi tanıtamadığımızı söyleriz. İllerimizin, ilçelerimizin de genel problemi budur. Biz, hak ettiğimiz tanıtımı yapamadığımızı paylaşırız. Doğru. Sahip olduğumuz çok kıymetli zenginlikler, çok büyük kıymetler var. Adını farklı farklı koyabiliriz, çeyiz sandığı, gizli hazine diyebiliriz; fakat bunun önce kendimizin farkına varması, daha sonra da buradan elde edeceğimiz itibarı, kendimize ait değerleri tanıtmanın mutluluğunu ve elde edeceğimiz ekonomik faydaları da mutlaka düşünmemiz lazım” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçılarına Kütahya’nın tanıtımına, kültür ve turizmine desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Nayir, “İnanıyorum ki buradaki her bir sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçımız bir başka sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçının çırağıydı. Unutmamız gereken bir şey de sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçılarımızın bir başka sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçıya yol açması, bir başka sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçı adayını yanına alıp yetiştirmesi. Ahmet Yakupoğlu sanatımıza büyük bir emek vermiş, gitmiş; ama arkasından kendisini resim ve neyde takip eden, hayat felsefesini devam ettirecek onlarca, yüzlerce kişi bırakmış. Buradaki her sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçımız mutlaka birilerinin elinden tutmalı. Bilgi ve kültürel zenginliğimizi aktarmanın yolu bu. Yeni sanatçı" href="/tag/sanatci/"> sanatçılar yetişmesine öncü olun, bu da sizin sevinciniz olacaktır” şeklinde konuştu. (EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.