Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köy halkı ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köy halkı ile bir araya geldi
07 Şub 2018 / Çar 18:24
/ 77 Kez Okundu
| |

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Babaeski’nin Pancarköy ve Sinanlı Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Babaeski’nin köy" href="/tag/pancarkoy/">Pancar köy ve Sinanlı Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için köy ziyaretlerine devam eden Vali Çiftçi, köy" href="/tag/pancarkoy/">Pancar köy ve Sinanlı köyünü ziyaret etti. Köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp, sorunların anında giderilmeye çalışıldığı ziyaretlerde, Vali Orhan Çiftçi ilk olarak köy muhtarlarından köyleri hakkında bilg iler alarak, köy sakinleri ile sohbette bulundu.
Vali Çiftçi, köy" href="/tag/pancarkoy/">Pancar köy de Halk Eğitim Merkezi Dikiş ve El Sanatları Kurslarını da ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet etti. Daha sonra Vali Çiftçi, köy" href="/tag/pancarkoy/">Pancar köy ve Sinanlı köyünde ikamet eden Şehit Yakınları ve Gazi a ilelerini ziyaret etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.