Vali Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlar ile buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlar ile buluştu
22 Ara 2017 / Cum 09:56
/ 22 Kez Okundu
| |

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için ellerinden gelen azami gayreti sarf edeceklerini söyledi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için ellerinden gelen azami gayreti sarf edeceklerini söyledi.
Vali Demirtaş, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere sıkça gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini Sarıçam ilçesinde bulunan Çiçekli, Aflak ve Karayusuflu mahalleleri ile sürdürdü.
İlk olarak Çiçekli ve Aflak mahallelerini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, burada muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine ilet ilen sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlara hizmet etme hususunda tüm kamu ve yerel yönetic ilerle iş birliği içerisinde olacaklarını d ile getiren Vali Demirtaş, vatandaşların sorun ve talepleriyle ilgili çalışmaların i vedilikle yapılacağını ifade etti.
Çiçekli ve Aflak mahalleleri ziyaretinin ardından Vali Demirtaş, Karayusuflu Mahallesi’nde Muhtar Kerim Karabudak ve mahalle sakinleri ile buluştu. Muhtar ve vatandaşlardan mahallenin sorunları hakkında bilg iler alan Demirtaş, yol, su, elektrik, altyapı ve çeşitli konularda kendisine ilet ilen hususların takipçisi olacaklarını vurguladı. Amaçlarının vatandaşa en kaliteli kamu hizmetini sunmak olduğunu d ile getiren Vali Demirtaş, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için ellerinden gelen azami gayreti sarf edeceklerini sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.