Vali Demirtaş: "Vatandaş odaklı hizmet anlayışından ödün vermeyin"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Demirtaş:
02 Kas 2017 / Per 10:49
/ 21 Kez Okundu
| |

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kurumlarda iş ve işlemlerin yürütülmesinde “vatandaş odaklı” hizmet anlayışından ödün verilmemesi gerektiğini söyledi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kurumlarda iş ve işlemlerin yürütülmesinde “vatandaş odaklıhizmet anlayışından ödün verilmemesi gerektiğini söyledi.
Vali Demirtaş, vali yardımcıları ve valilik birim müdürleri ile valilik toplantı salonunda bir araya gelerek vatandaşlara verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.
Kurumların ve personellerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Demirtaş, hizmetlerin aksatılmadan ivedilikle yerine getirilmesi talimatını verdi.
Vali Demirtaş, vatandaşların kaliteli hizmeti alma konusunda iş ve işlemlerin yürütülmesinde “vatandaş odaklıhizmet anlayışından ödün verilmemesi gerektiğini söyledi.
Hizmetiçi eğitim seminerlerin önemine işaret eden Vali Demirtaş, “Adanamızı, ülkemizin parlayan yıldızı haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bugünün ve geleceğin Adana’sını kamu kuruluşu temsilcilerimiz, yerel yöneticilerimiz, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ile beraber inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızın kamu kuruluşlarına yapmış olduğu başvurular ve talepler hassasiyetle takip edilerek sonuçlandırılması vatandaş odaklı hizmet anlayışına göre yapılması konusunda kararlılığımız devam edecektir” diye konuştu.
Vali Demirtaş ve vali yardımcıları ile valilik birim müdürlerinin toplantısı, karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.