Vali Demirtaş: "Yaşlılarımızın en büyük ihtiyacı ilgi, şefkat ve sevgidir"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Demirtaş:
20 Mar 2018 / Sal 10:16
/ 100 Kez Okundu
| |

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Yaşlıları daima saygıyla ve sevgiyle kucaklamak, toplumun her ferdinin en önemli görevlerinden biri olduğu asla unutulmamalıdır" dedi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Yaşlıları daima saygıyla ve sevgiyle kucaklamak, toplumun her ferdinin en önemli görevlerind en biri olduğu asla unutulmamalıdır" dedi.
Vali Demirtaş, “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında, yaşlılığın, yaradılış özelliklerinin mutlak sonucu olarak insanın güç ve kuv vetini kaybettiği, bir başkasının desteğine ve yardımına ihtiyaç duyduğu en zor dönem olduğunu belirtti.
Vali Demirtaş, mesajında, “Bu zor dönemdeki büyüklerimize hürmet göstermek, mutlaka yerine getirilmesi gerek en insani ve vicdani bir sorumluluktur. Yaşamları boyunca çalışan; didin en, emek ver en, ailelerini sahipl en en, çocuklarının eğitim, sağlık, besl enme, giyinme gibi birçok ihtiyaçlarını karşılayan, koruma ve kollama görevlerini yerine getir en müstesna insanlar olan yaşlılarımızın en büyük ihtiyaçları ise ilgi, şefkat ve sevgidir. Yaşlıları daima saygıyla ve sevgiyle kucaklamak, toplumun her ferdinin en önemli görevlerind en biri olduğu asla unutulmamalıdır” ifadelerini kullandı.
Yaşam tecrübeleriyle insanlığa rehber olan yaşlılara karşı sevgi, saygı ve hürmet gösterm enin toplumsal olduğu kadar vicdani bir sorumluluk olduğunu ifade ed en Demirtaş, şunları kaydetti:
“Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak bizler; devletimizin ve hükümetimizin destek ve teşvikleriyle, yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve daima yanlarında olmak doğrultusunda elimizd en gel en tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası”nı en içt en duygularımla kutluyor, ellerind en öptüğümüz ve daima başımızın tacı olarak gördüğümüz tüm yaşlılarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.