Vali Deniz aşiret liderleriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Deniz aşiret liderleriyle bir araya geldi
01 Şub 2018 / Per 12:58
/ 34 Kez Okundu
| |

Batman Valisi Ahmet Deniz, aşiret liderleriyle yemekte bir araya geldi

Batman Valisi Ahmet Deniz, aşiret liderleriyle yemekte bir araya geldi. Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemek programına Vali Deniz’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve aşiret liderleri katıldı.
Yemekten sonra Vali Deniz, kentin genel sorunlarının yanı sıra son süreçte ülkede yaşanan genel sorunlar üzerine aşiret liderleriyle bir süre sohbet etti. Vali Deniz, “Cumhurbaşkanımızı al bayraklarımızla coşku içerisinde karşılayacağız. Hep beraber güzel bir ev sahipliği yapacağız. Batman’dan birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya duyuracağız” dedi.
Vali Deniz, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde olunduğunu belirterek, “Zeytin Dalı Harekatının Kürt kardeşlerimize karşı yapılmadığını, harekatın terör örgütlerine karşı yapıldığını halkımıza anlatmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan güçlerin karşısında dik durmalıyız. Türkiye’ye karşı oynan bu oyunları nasıl ki 15 Temmuz’da hep beraber bozduysak, bundan sonra da gereken cevabı vermeliyiz” diye konuştu.
Batman’ın sorunlarına ilişkin sorun ve taleplerin görüşülmesinin ardından program sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.