Vali Güvençer Manisalı basın mensuplarıyla buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Güvençer Manisalı basın mensuplarıyla buluştu
10 Oca 2018 / Çar 17:52
/ 32 Kez Okundu
| |

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manisalı basın mensuplarıyla bir araya geldi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manisalı basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisalı basın çalışanlarıyla yemekte buluştu. Özel bir otelin restoranında düzenlenen yemekte Vali Güvençer, gazetecilerle tek tek selamlaştı. Yenilen yemek sonrası konuşan Vali Güvençer, basın mensuplarını yol arkadaşı olarak gördüğünü belirterek, "Bu birliktelik aynı zamanda küçük bir ferahlama, günün telaşından biraz uzaklaşma fırsatı olmuştur. Bir gazeteci nerede hangi ortamda olursa olsun işinin başında. Yeni Türkiye’nin daha güçlü, daha üretken Manisa’nın geleceğinde sizlerin daha fazla katkı sahibi olabilme mutluluğunu hep birlikte paylaşmanızı yürekten diliyorum" dedi.
Vali Güvençer’in ardından konuşan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, "Manisa medyası, Türkiye’nin 81 ili varsa bu illerin içerisinde seviyeli, saygılı, devletini milletini seven bir yapı içerisinde görevlerini yürütmektedir. Şu anda yerel medyanın ülkenin zor şartları altında bu görevi yaparken sıkıntıları var. Yeni alanlar açılırken ekonomik krizlerden dolayı ulusal medyalarda çalışanların bir kısmının işten çıkarılması bizleri üzdü. Biz yine yerel medya olarak ulusal medyadaki arkadaşlarımız olarak ülkedeki bu sıkıntılarda kardeşlik görevimize devam edeceğiz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.