Vali Güvençer misafirlerini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Güvençer misafirlerini ağırladı
07 Mar 2018 / Çar 16:37
/ 117 Kez Okundu
| |

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü görevinden Manisa Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan İlker Özdemir ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetimini ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü görevinden Manisa Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan İlker Özdemir ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetimini ağırladı.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlker Özdemir Vali Güvençer’i ziyaret etti
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü görevinden Manisa Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan İlker Özdemir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ziyarette bulundu.
Manisa Orman İşletme Müdürlüğüne atanarak 5 Mart tarihinde göreve başlayan İlker Özdemir, kendisini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür etti. Özdemir, Manisa’da görev yapmaktan çok mutlu olacağını, mevzuat çerçevesinde ve Vali Güvençer’in talimatları doğrultusunda Manisa için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi.
Ziyarette Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir’in yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Güvençer de çalışmalarında başarılar diledi.

TYSD Manisa Şubesi de ziyaret etti
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetimini de ağırladı.
Yapılan kongre sonrasında güven tazeleyerek göreve devam eden, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, kendilerini nazik kabulü nedeniyle teşekkür eden Başkan Yörür yeni yönetimi tanıtarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Yörür, “Derneğimiz 19 Şubat 1928 yılında kuruldu. Bu yıl 90. yılımızı kutluyoruz. Manisa’da pek çok bağışçımız bulunuyor. Bağışçılarımıza bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. İhtiyaç sahiplerine mümkün olduğunca ulaşmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize burs veriyoruz ve daha çok öğrenciye ulaşmak istiyoruz” dedi.
Başkan Yörür, Vali Güvençer’e Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 90. yılı anısına yaptırılan fincan takımı hediye etti.
Vali Güvençer, ziyaretleri nedeniyle Başkan Yörür ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 90. kuruluş yıldönümünü kutladı. Derneğin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Güvençer, Başkan Yörür ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.