Vali Kaldırım, şehit aileleri ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Kaldırım, şehit aileleri ile bir araya geldi
15 Şub 2018 / Per 13:49
/ 32 Kez Okundu
| |

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,devletin tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,devletin tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerinin yanında olduklarını söyledi.
Vali Çetin Oktay Kaldırım ve eşi Berihan Kaldırım, İl Özel İdaresi misafirhanesinde şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerini ağırladı. Kaldırım çifti programda, şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleriyle bire bir ilg ilenerek ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerin talep ve isteklerini dinledi.
Eşimle birlikte sık sık yaptıkları şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleriyle buluşma toplantısını bugün de gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kaldırım," Baş tacımız, Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleriyle yemekte bir araya geldik. Bu vatan için seve seve canları veren aziz şehitlerimizin emanetleri bizim emanetimizdir. Devletimiz, tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerimizin yanındadır. Devletimizin tüm kapıları bu fedakar insanlara açıktır. Ben de a ilemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleriyle birlikte olmaktayız" dedi.
Devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini ifade eden şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri, Kaldırım çiftine teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.