Vali Kalkancı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Kalkancı’nın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı
07 Mar 2018 / Çar 15:10
/ 79 Kez Okundu
| |

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.
Kalkancı, “Hayatın her alanında varlıklarıyla onurlandığımız, ülkemizi geleceğe taşıyacak milli ve manevi değerlere bağlı nesilleri yetiştiren kadınlarımız, aile kurumunun direği, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun da temel taşlarıdır. Medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür. Biz tarih boyunca cennet anaların ayakları altındadır anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz” dedi.
Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Kalkancı, “ Gerek inancımızda, gerek gelenek ve göreneklerimizde saygın bir yeri bulunan kadınlarımızın sosyal ve siyasal hayatta daha ileri konumlarda yer almalarının müspet sonuçları yetiştirdikleri nesillere de aksedecek ve aziz milletimiz muasır medeniyet yolunda emin adımlarla yürüyecektir.
Toplum yapımızı şekillendiren, fedakarlığın timsali olan başta Adıyamanlı kadınlarımız olmak üzere, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutlarken, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.