Vali Mahmut Demirtaş, engelli ve aileleri ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Mahmut Demirtaş, engelli ve aileleri ile bir araya geldi
05 Ara 2017 / Sal 13:38
/ 32 Kez Okundu
| |

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla engelli ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, “3 Aralık Dünya Engell iler Günü” dolayısıyla engelli ve ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Seyhan ilçesinde bulunan Öğretmen Evi’ndeki etkinliğe Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilc ileri ile engelliler ve ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri katıldı.
Engell iler ile yakından ilg ilenerek, onların hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı konuşmanda, “3 Aralık Dünya Engell iler Günü dolayısıyla bir araya geldiğimiz engelli vatandaşlarımıza ve ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerine en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
Vali Demirtaş, engellerin yaşamdaki zorluklarını yakından bildiklerini d ile getirerek, bu sorunları ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden tüm kamu ve yerel yönetic iler ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Kend ilerini kırmayıp da vetlerine icabet eden engellilere ve ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerine teşekkür eden Vali Demirtaş, her fırsatta engelliler ile bir araya geldiklerini ve bu birlikteliğin devam edeceğine değindi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.