Vali Özkan, çalışan gazetecilerin gününü kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Özkan, çalışan gazetecilerin gününü kutladı
08 Oca 2024 / Pzt 14:03
/ 1 Kez Okundu
| |

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kente görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesisinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Özkan, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yozgat’ta devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Özkan, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Gazeteciler aracılığıyla il genelinde yaşanan olaylara dair fikir edindiklerini söyleyen Vali Özkan, “Sizlerin sayesinde ilimizi daha iyi tanıyoruz, sahada yapılması gerekenleri daha iyi kavrıyoruz ve bu istikamette yol alamaya çalışıyoruz. Sahada yüreğinizle, ahlakınızla ve vicdanınızla ekmeğinizin peşinde koşan sizler bizlere ışık ve istikamet oluyorsunuz. Bu vesileyle bu görevi ifa eden hepinize şükranlarımı sunuyor, gazeteciler gününüzü kutluyorum.” dedi.
Düzenlenen etkinliğe İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necdet Özcan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz da katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.