Vali Yazıcı Afrin gazisini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Yazıcı Afrin gazisini ziyaret etti
02 Mar 2018 / Cum 17:28
/ 89 Kez Okundu
| |

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran’ı Balıkesir’in Edremit İlçesindeki evinde Vali Ersin Yazıcı ziyaret ederek Türk Bayrağı ve zeytin fidanı hediye etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran’ı Balıkesir’in Edremit İlçesindeki evinde Vali Ersin Yazıcı ziyaret ederek Türk Bayrağı ve zeytin fidanı hediye etti.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran tedavisi sonrasında istirahat ettiği evinde birçok geçmiş olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’da Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve 19. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Albay Osman Aytaç ile birlikte kahraman gaziyi ziyaret etti. Türk halkının ve Balıkesirli hemşerilerinin selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yazıcı acil şifalar diledi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Gazi Baran’a Türk Bayrağı ve zeytin fidanı hediye etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.