Vali Zorluoğlu, arıtma tesisinde incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali Zorluoğlu, arıtma tesisinde incelemelerde bulundu
02 Mar 2018 / Cum 10:10
/ 45 Kez Okundu
| |

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, İskele Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, İskele Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Murat Zorluoğlu, bir kısmı arıtma tesisi arazisinden geçecek olan ‘Tuşba Belediyesi Sahil Yolu’ projesi ile ilgili detaylı bilgiler alarak, sahada incelemelerde bulundu. Arıtma tesisi içinden geçecek sahil yolunun tesislere zarar vermemesi için daha önce öngörülen güzergahın 10 metre daha sahile doğru kaydırılmasını isteyen Vali Zorluoğlu, mevcut yapıya müdahale edilmeden çalışılmaların başlatılması gerektiği talimatını verdi.
Tuşba Belediyesinin başlatmış olduğu sahil yolunun bir bölümünün arıtma tesislerinin içinden geçirilmesi ile ilgili fizibilite çalışmaları için yeni bir rota belirlenmesi kararı verildi.
Vali Murat Zorluoğlu’na Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile ilgili daire başkanları da eşlik etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.