Van’da girişimcilik kursu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Van’da girişimcilik kursu
28 Eki 2017 / Cmt 16:51
/ 9 Kez Okundu
| |

VAN (İHA) – Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, üyelerine yönelik girişimcilik kursu açtıklarını söyledi

VAN (İHA) – Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, üyelerine yönelik girişimcilik kursu açtıklarını söyledi.
Başkan Karael yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak oda üyelerine, katılmak isteyen herkese yönelik ’ girişimcilik kursu’ düzenlediklerini söyledi. Amaçlarının üyelerimizden cesur olanlar ve risk almayı göze alarak iş yeri işletme açarak yatırım yapmak isteyenleri bilgilendirmek ve cesaret motife etmek olduğunu ifade eden başkan Karael, “Bu girişimcilik kursunu açmaktaki amacımız girişimci kişinin yapılan bir işe geniş çerçeveden bakmasını sağlamak. Çözülmesi gereken sorunları ve değişimleri daha geniş bir şekilde ele almalarını öğretmek, daha fazla risk nasıl alınır ve başarı nasıl sağlanır. Girişimci eğitimini bilerek ve isteyerek ruhen almış olanlar iş ortamında hemen fark edileceklerdir. Başarı bu eğitimi alanı kişiyi yani girişimci olanı daha da ileriye taşıyacağı inancındayız. Eğer böyle bir ruha sahip ve girişimci kursu eğitiminden aldığı bilgi ışığında bunu kanıtlayan esnafımız olursa bizde mutlu oluruz. 30 kişilik iki gurup halinde toplamda 60 kişiyle yapacağımız bu faydalı eğitimlere devam edeceğiz. Kursa katılan katılımcılara teşekkürlerimi sunar, şimdiden iş fikri ve projesi olanlar ve risk almak isteyen girişimcilere başarılar diliyorum. Girişimcilik ruhunu Esnaf ve Sanatkârlarımıza Vanlı hemşerilerimize aşılamak geliştirmek istiyoruz ifadelerine yer verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.