VASKİ Genel Müdürü Tekataş: "Van’ın ilçeleri yeni bir dönem yaşıyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
VASKİ Genel Müdürü Tekataş:
14 Mar 2018 / Çar 11:30
/ 38 Kez Okundu
| |

Van’ın Gürpınar ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Hizmet ile ilçeler yeni bir dönem yaşıyor” dedi

Van’ın Gürpınar ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi ( VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Hizmet ile ilçeler yeni bir dönem yaşıyor” dedi.
Gürpınar’da Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluğu’nun başkanlığında düzenlenen muhtarlar toplantısına VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire başkanları katıldı. Toplantıda 2017 yılında yapılanlar ve 2018 yılında yapılacak hizmetler ele alındı. Toplantıda söz alan muhtarlar, mahallelerine ilişkin istekleri ve yapılanları dile getirdi. Özellikle VASKİ’ nin çalışmalarından duyulan memnuniyeti dile getiren muhtarlar, " VASKİ hizmet için yarışıyor, isteklerimiz anında karşılık buluyor" dediler.
Toplantı sonrası muhtarlarla birlikte ilçeyi gezen Tekataş, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Tekataş, mahallelerde aciliyet sırasına göre yapılacakları daire başkanlarına not ettirerek, kısa sürede çözülmesi talimatını verdi. Muhtarların her zaman yol gösterici olduğunu ifade eden Tekataş, “Bizler muhtarlarımızı önemsiyor, görüşlerine değer veriyoruz. Onlar bizim için yol göstericidir. Seçilmiş kişilerdir. Halkın beklentilerini, taleplerini bizlere ileten muhtarlarımız ile sıkı bir diyaloğumuz var. Onların kişisel değil, toplumsal beklentileri var. Bu açıdan muhtarlarımız bizim için önceliklidir" dedi.
Bazı mahalle muhtarlarının sondaj talepleri üzerine Tekataş, "Biz köklü çözüm yapma gayretindeyiz. Biz ne masraftan ne de çalışmaktan kaçıyoruz. Sondaj, günü kurtarmaktan başka bir şey değildir. Sondajı kurduktan sonra bize maliyeti, getirisinin kat ve kat üstünde oluyor. Yapılan hizmette boşa gidiyor. Kaynak suyu var ise ilk önceliğimiz bu suyu kullanmaktır. Kent merkezindeki sondajları da kapatıyoruz. Maliyeti ve sağlık koşullarını göz önüne aldığımızda kuruma zarardan başka bir şey değildir. Yürüttüğümüz programlar çerçevesinde ilçelerimizi kaynak suyu ile buluşturacağız’’ şeklinde konuştu.
Her türlü zorluğu aşan, araç gitmeyince at sırtında arızaya ulaşan ve can güvenliğini bile göz ardı ederek hizmet eden çalışanların büyük fedakarlık gösterdiğini belirten Tekataş, “Canlarını hiçe sayarak vatandaşın mağduriyetini gidermeye çalışan bir ekibimiz var. Bu konuda şanslıyız. Hizmet ile ilçeler yeni bir dönem yaşıyor’’ ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.