VEDAŞ’tan termal kamerayla bakım onarım çalışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
VEDAŞ’tan termal kamerayla bakım onarım çalışması
03 Eki 2023 / Sal 14:09
/ 28 Kez Okundu
| |

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü, enerji kalitesini artırmak amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlamış elektrik hatlarını yenileyerek tüketicilerine kesintisiz enerji sağlıyor. Yatırım çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarıyla da mevcut hatların kontrolünü yapan ekipler, teknolojiyle uyumlu çalışıyor. Bu çerçevede şebeke unsurlarını termal kameralarla tarayan ekipler, arıza potansiyeli olan şebeke unsurlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek elektrik şebekesini güçlendiriyor.
Bitlis’in merkez ve kırsal bölgelerinde devam eden çalışmalara ilişkin bilgi veren VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, “Önleyici bakım ve onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Ekiplerimiz arıza tespit cihazları ile ekonomik ömrünü tamamlamış ve arıza potansiyeli bulunan hatları tespit ederek bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor. Termal kamera ile aşırı ısınmaya uğrayan trafo ve hücrelerin kontrollerini önceden sağlayarak gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şebekemizin adeta röntgenini çektiğimiz bu çalışmalarla arıza oluşturma potansiyeli olan unsurlara öncelik vererek bakım ve onarım çalışmalarımızı yapıyoruz. Bölgemizde etkili olan çetin kış şartlarına şebekemizi hazır hale getirmek için planlamamız istikametinde gerçekleştirdiğimiz bakım, onarım ve yatırım çalışmalarımızla tüketicilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini her geçen gün daha da artırıyoruz” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.