Yağmurlar Mahallesi istedi, Başkan Kayda hizmete açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yağmurlar Mahallesi istedi, Başkan Kayda hizmete açtı
16 Eki 2017 / Pzt 14:56
/ 13 Kez Okundu
| |

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yağmurlar Mahalle sakinlerinin düğün, nişan, sünnet ve hayır yemeği gibi çok amaçlı etkinliklerde kullanılmak üzere mahallelerine yapılmasını talep ettikleri kapalı alanı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatla kısa sürede tamamlatarak vatandaşlarla birlikte hizmete açtı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yağmurlar Mahalle sakinlerinin düğün, nişan, sünnet ve hayır yemeği gibi çok amaçlı etkinliklerde kullanılmak üzere mahallelerine yapılmasını talep ettikleri kapalı alanı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatla kısa sürede tamamlatarak vatandaşlarla birlikte hizmete açtı.
Yağmurlar Mahallesine kazandırılan üstü kapalı çok amaçlı etkinlik alanı, ilk olarak Muhtar İbrahim Türk’ün kızı için düzenlediği düğün töreniyle mahalle halkının kullanımına sunuldu. Mahalle sakinleri de, Salihli Belediyesi tarafından mahallelerine kazandırılan üstü kapalı çok amaçlı etkinlik alanı nedeniyle Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini iletti.
Salihli Belediyesi’nin Büyükşehir yasasıyla birlikte 102 mahallesi olduğunu ve tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kayda, köyden mahalleye dönüşen kırsal yerlere öncelik verdiklerini belirterek, “Kırsalda bulunan önceden köy şimdi ise mahallemiz olan yerlere yol, parke taş döşeme, alt ve üst yapı çalışmaları olmak üzere tüm belediye hizmetlerini götürüyoruz. Yağmurlar Mahallesinde tespit ettiğimiz eksiklikleri ve muhtarımızın bizden taleplerini ekiplerime talimat vererek yerine getiriyoruz. Mahallenin ihtiyacı olan çok amaçlı etkinlik alanını kısa zamanda bitirerek muhtarımın düğününde hizmete açtık. Her türlü etkinliğinizde gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Kayda, Başkan Yardımcıları ile birlikte katıldığı düğünde, muhtar İbrahim Türk ile ailesini tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Mahalle sakinleri ile kahve toplantısı yaparak sohbet eden Başkan Kayda, Salihli Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı.
Başkan Kayda’nın Yağmurlar Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile belediye daire müdürleri de katıldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.