Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk: "Azmettiren de saldırıyı yapan da cezasını çekecek"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk:
05 Mar 2018 / Pzt 16:16
/ 105 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde uğradığı bıçaklı saldırı sonrası görevi başına dönen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün başkanlığında toplanan belediye meclisinde, 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Geçtiğimiz günler de uğradığı bıçaklı saldırı sonrası görevi başına dönen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün başkanlığın da toplanan belediye meclisin de, 7 gün dem mad desi görüşülerek karara bağlandı.
Meclis toplantısın dan önce yaşadığı saldırı hakkın da meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Esat Öztürk, “ 22 Şubat 2018 tarihin de görevimiz başın da bıçaklı saldırıya maruz kaldık. Meclis üyelerimize ve personelimize yaptığınız basın açıklamasın dan dolayı canı gönül den teşekkür ediyorum. Biz oraya kamuya ait olan ve 15 yıldır işgal atın da bulunan yolun açma çalışmasını görmek için bölgeye gittik. Ora da menfur bir saldırıya maruz kaldık. Yaşatan da öldüren de Rabbimiz. Demek ki daha yaşayacak, hizmet e decek vaktimiz varmış. Allah çocuklarımızın yüzüne baktı. Çalışmalarıyla memnun olduğumuz vefakar ve cefakar mesai arka daşım Sinan Sivritepe kar deşim, ora da a deta kendini bize siper etti. O hain arkamız dan saldıracaktı. Planlayarak a dam öldürme teşebbüsü var. Saldırgan hem arka dan hem de öldürücü darbe vuracağı için göğüs tarafına vurmaya çalıştı. İnsan olarak üzülmemek el de değil. Kendine yazık etti. Bu konu da zerre ka dar merhametimiz yok. Azmettiren de, saldırıyı yapan da cezasını çekecek. Bizim bu tür şeylere pabuç bırakmayacak ka dar yüreğimiz de, bileğimiz de, beynimiz de var. Ama biz kin gü derek bunu yapmayacağız. Biz kaldığımız yer den çalışmalarımıza devam e deceğiz. Bu olay dan sonra belediye çalışanları ve belediye başkanı ayağını gaz dan çeker demişler. Ama yeminle söylüyorum artık gaza daha fazla basacağız. Bun dan hiç kimsenin tereddüttü olmasın” diye konuştu.
Başkan Öztürk, kendisine geçmiş olsun ziyaretin de bulunan Başbakan Binali Yıldırım’a, bakanlara, Kayseri valisine, milletvekillerine, garnizon komutanına, kurum ve kuruluşların yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, gönüllü kültür teşekküllerine ve basın sözcüsü ve özel kalemi kanalıyla kendisin den ilgisini esirgemeyen cumhurbaşkanına, telefonla, SMS ile geçmiş olsun dileklerini sunan, hastaneye ve eve gelerek kendisini ziyaret e den herkese teşekkür ettiğini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.