Yalçın Topçu: "İslamsızlaştırdıkları bölgeyi parçalayarak insansızlaştırmak istiyorlar""

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yalçın Topçu:
30 Eyl 2017 / Cmt 14:02
/ 79 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Yalçın Topçu, "İslamsızlaştırdıkları bölgeyi parçalayarak insansızlaştırmak istiyorlar" dedi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Yalçın Topçu, "İslamsızlaştırdıkları bölgeyi parçalayarak insansızlaştırmak istiyorlar" dedi.
Yerli Düşünce Derneği’nin Ankara’da düzenlediği "Dünya Barışı için Ortak Kültür Mirası" isimli konferans Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Topçu, Hakkı İlnur Çevik ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun katılımları ile Sinema Genel Müdürlüğü Prof. Dr. Ali Fuat Başgil Salonu’nda gerçekleşti.
Konferansta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Yalçın Topçu, "İslamsızlaştırdıkları bölgeyi parçalayarak insansızlaştırmak istiyorlar" ifadesini kullandı.

"3 kişiden 2’si akrabamız"
Yalçın Topçu "Dünyanın hava ve su kadar önemli olan ihtiyaçlarından biri de barış. Doğada, bir barış dengesi var. Sebepsiz yere katleden sadece insan. 11 bin kilometrede öteden gelene ’Ne işiniz var burada, bu çocukları ve sivilleri neden öldürüyorsunuz?’ diye soruyoruz. -New York’un güvenliğini arıyorum- diyor. Diğerine soruyoruz, o da -Moskova’nın güvenliğini arıyoruz- diyor. Kendi güvenliklerini arayanlar bizim medeniyet coğrafyamızda sivillerin ve çocukların kanını döküyorlar. Bu ahlaksızlıktır, hayasızlıktır. Biz bu duruma sessiz kalmıyoruz, kardeşlerimizin kanı akmasın diyoruz. Birileri de kalkıp -Bizim Suriye’de Irak’ta ne işimiz var diyor.- 11 bin kilometre öteden gelenler burada güvenlik arıyor da biz 3 kişiden 2’sinin akrabamız olduğu yerdeki zulme kayıtsız mı kalalım" diye konuştu.
"Yüzyıldır İslamsızlaştırdıkları coğrafyada yeni emelleri olanlar şimdi de bölgeyi küçük bölgelere ayırmak istiyorlar" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Şimdi de insansızlaştırmak istiyorlar. Bizim bir kaderimiz var. O kaderi de ancak yazan, bozar. Allah’ın izni ile Ankara ayağa kalktığında ümmet ayağa kalkacak" değerlendirmesini yaptı.

"Erdoğan’ı bu yüzden bitirmek istiyorlar"
Konferansta konuşan Hakkı İlnur Çevik "Osmanlı Afrika’ya gittiğinde sömürge gözü ile bakmadı. Oraya kültür, barış, medeniyet ve İslam götürdü. Osmanlı kimsenin diline kültürüne müdahale etmedi. Bugün Afrika’da Fransızca ve İngilizce konuşuluyor. Türkiye barış, merhamet, adalet ve eşitlik için savaş veriyor. Bu yüzden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirmek istiyorlar. Sömürü düzenini devam ettirmek isteyenler ve emrperyalistler karşımızda. Aziz milletimiz daima mazlumun yanında oldu. Bugün herkesin görmezden geldiği Arakan’a giden tek ülke biziz. Birleşmiş Milletler Arakan’a heyet gönderecekti, iptal etti. Sebep olarak ise ’hava muhalefeti’ dediler. Dünya hala oraya bakamazken, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın oğlu en zor şartlarda oralara gidip mazlumlarla kucaklaştı. Bizim medeniyet mirasımız neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz" dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.