Gökbuket köyü girişinde bulunan 2 dekar alana 55 fıstık çamı, 70 defne, 13 kurtbağrı, 100 oya, 30 kara servi ve 32 erguvan fidanı dikildi.
Derneğin Adana Şube Başkanı Muhammet Ali Bakır, “Nasıl ki şehadete eren yiğitlerimiz için ciğerimiz yanmışsa, yanan ormanlarımızda da aynı şekilde ciğerlerimiz dağlanmıştır. Bizler bu acılarımızı en azından taze fidanlarla yeniden geleceğimize umut olarak yetiştirmek istiyoruz” dedi.
Fidan dikimine Adana Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Erden Eren, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Adana Orman İşletme Müdürü Mesut Serter, Ağaçlandırma Şube Müdürü İlhan Köse, Sarıçam İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen İhsan Genç ve çok sayıda yetkili katıldı.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN