Yapılan tatbikatla yangına nasıl müdahale edeceklerini öğrendiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yapılan tatbikatla yangına nasıl müdahale edeceklerini öğrendiler
09 Mar 2018 / Cum 11:51
/ 63 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Demirci’deki yüzlerce öğrenciye yangınlara müdahale ve acil durumlarda bina tahliye tatbikat eğitimi verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Demirci’deki yüzlerce öğrenciye yangınlara müdahale ve acil durumlarda bina tahliye tatbikat eğitimi verildi.
Manisa ve Manisalıların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yangınlara müdahale ve acil durumlarda bina tahliye tatbikat eğitimlerine de devam ediyor. Bu kapsamda, Demirci ilçesindeki Halıkent Anadolu Lisesi, Nesibe Gevher Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hikmet Arsal Anaokulu, Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu, Kılavuzlar Mazhar İlkokul ve Ortaokulu, Demirci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Abdurrahman Şerefbey Ortaokulu öğrencilerine yangınlara müdahale eğitimi verildi. Öğrenciler, ilk olarak yangın ve yangınlara müdahale eğitimi aldıktan sonra bina tahliye tatbikatı yaptı. Son olarak da yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, eğitimler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına teşekkür ederek, eğitimlerin süreceğini belirtti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.