Yaralı köpeğe Çaldıran Belediyesi ekipleri sahip çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaralı köpeğe Çaldıran Belediyesi ekipleri sahip çıktı
15 Mar 2018 / Per 12:49
/ 30 Kez Okundu
| |

Van’ın Çaldıran ilçesinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan köpeğe, Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı

Van’ın Çaldıran ilçesinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan köpeğe, Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı.
Dün akşam saat 17.00 sıralarında çarşı merkezinde yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe, seyir halinde olan bir araç çarptı. Yolun ortasında acılar çeken ve ön iki ayağı kırılan köpeğe Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı. Çaldıran Belediyesinde görevli veteriner hekim tarafından ilk müdahalesi yapılan hayvan, daha sonra belediyeye ait araçla Van il merkezindeki hayvan hastanesine götürüldü.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çaldıran Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Alp Şevket Aksoy, Çaldıran Belediyesi olarak sokak hayvanlarının gerekli tedavilerini yaparak tüm aşılarını ve küpeleme işlemlerini yaptıklarını söyledi. Bugüne kadar herhangi bir sebeple yaralanan sokak hayvanlarına belediye olarak sahip çıktıklarını da dile getiren Aksoy, “Bunu gelenek haline getirdik. Bugüne kadar kaza geçirmiş ya da çeşitli nedenlerden dolayı yaralanmış 6 sokak hayvanını belediye ekiplerimiz alarak Van Hayvan Hastanesine götürerek tedavi altına alınmasını sağlamış. Sonuç itibariyle can taşıyan her canlıya yardım elimizi uzatmamız gerektiği düşüncesi ile yapılan bu tür hizmetler için duyarlı vatandaşlarımızın 0539 552 6901 numaralı belediyemize ait whatsapp ihbar hattımızdan bizlere ulaşmalarını istiyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.