Yaşları küçük kalpleri kocaman

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaşları küçük kalpleri kocaman
15 Mar 2018 / Per 13:33
/ 96 Kez Okundu
| |

Bilecik’te bir okulunun 2 sınıfında okuyan öğrencilerin başlattığı kampanya tüm okulu kapsayınca, minik kalplerden Mehmetçiğe büyük destek geldi

Bilecik’te bir okulunun 2 sınıfında okuyan öğrencilerin başlattığı kampanya tüm okulu kapsayınca, minik kalplerden Mehmetçiğe büyük destek geldi.
Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Ertuğrulgazi İlkokulu’nda okuyan 2 sınıf öğrencileri Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amaçlı aldıkları kumbaraları sınıflarına koydular. Öğrenciler her gün harçlıklarından arttırdıkları paraları kumbaraya atarken, bu kampanya okulun tüm sınıflarına yansıdı. Kampanya sonunda açılana kumbaralardan 4 Bin 700 TL para çıkarken, öğrenciler bu parayı Mehmet Vakfı hesabına yatırdı.
"550 öğrenci harçlıklarından arttırdıkları paraları kumbaraya attılar"
Yapılan proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Yılmaz Benlice, "Projemiz 1 Mart 15 Mart tarihleri arasında öğrencimiz aracılarıyla gerçekleştirildi. Çocuklar kendi harçlıklarından sınıflarında birer kumbara yaptılar. Harçlıklarından biriktirebildikleri miktarları bu kumbaralara attılar. Daha sonra bizler de 14 Mart tarihi itibariyle bütün sınıflardaki kumbaraları topladık. Toplamda 4 bin 700 TL civarında para toplandı. Biz de bunu Mehmetçik Vakfına bağış olarak gönderdik. Bu kampanya 2 sınıfta başlamıştı. Daha sonra tüm okula yaydık ve 550 öğrenci aşağı yukarı 18 sınıf katılım sağladılar. Bizler de teşekkür ettik" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.