Yedi Değirmenler Tabiat Parkı ilgi görüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yedi Değirmenler Tabiat Parkı ilgi görüyor
15 Oca 2018 / Pzt 11:15
/ 109 Kez Okundu
| |

Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Yeniköy köyünde bulunan değirmenleri, mağaraları ve şelalesi ile dikkat çeken ‘Yedi Değirmenler Tabiat Parkı’ turistler kadar düğün ve nişan çekimleri için de tercih edilen yerler arasında yer aldı

Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Yeniköy köyünde bulunan değirmenleri, mağaraları ve şelalesi ile dikkat çeken ‘ Yedi Değirmenler Tabiat Parkı’ turistler kadar düğün ve nişan çekimleri için de tercih edilen yerler arasında yer aldı.
Doğal oluşumları ile dikkat çeken “ Yedi Değirmenler Tabiat Parkı” Turistlerin ve gelinlerin ilgi odağı olmaya başladı. Yeniköy Köyü Muhtarı İsmail Yıldırım, Cenevizliler zamanında kurulmuş olan 7 değirmenin maden öğütmede kullanıldığını ve 300 yıla yakın tarihi olan Yedi Değirmenler Tabiat Parkı” Turistlerin ve gelinlerin ilgi odağı olmaya başladığını söyledi. Yedi Değirmenler Tabiat Parkı’nın mükemmel bir alan olduğunu vurgulayan Köy Muhtarı İsmail Yıldırım, " Tabiat parkımız ziyaretçilerini bekliyor. Giresun’un, Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı tabiat parklarından biri olduğuna inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Yıldırım, Yedi Değirmenler ve Tabiat Parkı ihalesini Osman Şahin’in aldığını ,Mart ayında yerli ve yabancı turistlere en güzel bir şekilde hizmet verilmeye başlanacağını kaydetti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.