Yeni binada ilk defile İzmir Ekonomili tasarımcıdan

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni binada ilk defile İzmir Ekonomili tasarımcıdan
05 Şub 2018 / Pzt 10:40
/ 50 Kez Okundu
| |

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Mezunu Yeliz Cengiz, “Saza” adını verdiği koleksiyonunu İzmir Ticaret Odası’nın yeni binasında beğeniye sundu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Mezunu Yeliz Cengiz, “Saza” adını verdiği koleksiyonunu İzmir Ticaret Odası’nın yeni binasında beğeniye sundu. Yeni binada yapılan ilk defilede Moda Tasarımcısı Cengiz, örgü tekniği olan makrome yöntemiyle 6 ayda hazırladığı 25 gelinliği podyuma taşıdı.
İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Mezunu Yeliz Cengiz’in defilesini İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elvan Özkavruk Adanır, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği üyeleri, Cengiz’in ailesi ve davetliler izledi.
İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, 2001 yılında üniversitenin kuruluşundan itibaren moda bölümünün çalışmalara başladığını anımsatarak, “O tarihlerde kimse defile yapamıyordu. İzmir’de hiçbir firma tek başına defile gerçekleştiremiyordu. Eski binamızda zemin katını düzenleyerek İzmirli 5-6 firmanın defilesini yapmasını sağladık. Firmalarımızın dışında artık öğrencilerimiz kendi koleksiyonlarını sunuyor. İşte Yeliz Cengiz tek başına defile yapıyor. Bu başarının onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.